Trauma & Biohazard

Desinfecteren  

Ontruiming & Reinigen

Trauma & Biohazard

Voor het schoonmaken na een overlijden, zelfdoding, of andere (traumatische) gebeurtenis waarbij er braaksel, ontlasting, urine, bloed, lichaamsvloeistoffen etc. zijn vrijgekomen hanteren wij vaste uurtarieven en prijzen voor het gebruik van verbruiksproducten en afvoeren van (medisch) afval. De totale eindprijs is afhankelijk van het totale gewerkte aantal manuren, gebruikte materialen / middelen, en aantal afgevoerde afvalcontainers en / of dozen medisch afval. Wij geven van tevoren altijd telefonisch of per mail een prijsindicatie.

Alle binnenkomende opdrachten worden door ons onderverdeeld in een van de door ons opgestelde 3 vervuilingsgraadcategorieën met bijbehorende prijslijsten. De minimumprijs die wij voor een opdracht in rekening brengen is €800,00.
De gemiddelde prijs voor een trauma & biohazard reinigingsopdracht ligt rond de €1.550,00. In uitzonderlijke gevallen kunnen de reinigingskosten oplopen tot enkele duizenden euro’s of meer. Vermelde prijsindicaties zijn inclusief btw.

Voor sommige opdrachten worden de reinigingskosten volledig of gedeeltelijk vergoed door de verzekering, bijv. via de overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering of uitvaartverzekering; de VvE, Woningbouw of door de gemeente d.m.v. bijzondere bijstand. Wanneer het om een spoedgeval gaat en het niet duidelijk is wie de kosten voor de reiniging zal vergoeden, wordt de rekening vaak door de VvE betaald. Nadat de rust weer is wedergekeerd wordt er tijdens een later stadium bekeken of deze kosten elders kunnen worden gedeclareerd.

Desinfecteren

De prijs voor het desinfecteren van ruimtes is afhankelijk van 1) het type desinfectie waarvoor gekozen wordt, 2) of het om een preventieve desinfectie gaat of dat de ruimte daadwerkelijk besmet is geraakt, 3) waar wij voor worden ingeschakeld (i.e. MRSA, norovirus, coronavirus, ebola etc.), 4) het formaat van de ruimte(s), en 5) het type locatie (i.e. kantoor, woning, school etc.).

Prijzen voor de meest simpele desinfectieprocedures beginnen gemiddeld vanaf de €380,00, en lopen vervolgens op afhankelijk van het type opdracht en de daarbij behorende specifieke factoren.

Ontruiming & Specialistische reiniging

Voor specialistische reiniging hanteren wij, net als voor de trauma & biohazard reiniging, ook vaste uurtarieven en prijzen voor het gebruik van verbruiksproducten. Wij gebruiken hiervoor verschillende prijstabellen, welke onderverdeeld zijn op basis van vervuilingsgraad en hoe gevaarlijk en / of moeilijk toegankelijk de ruimte is waar wij de werkzaamheden moeten uitvoeren. Wij werken altijd met all-in prijzen waarbij de kosten voor persoonlijke beschermingsmiddelen, chemicaliën, schoonmaakmaterialen etc. zijn inbegrepen, indien er extra kosten bijkomen voor een speciale behandeling dan overleggen wij dit eerst met de klant. Vermelde prijs indicaties zijn inclusief btw.

Nicotineaanslag: Het verwijderen van nicotineaanslag start vanaf €550,00 en kan voor een volledige werkdag van 8 uur met 2 schoonmaaktechnici oplopen tot rond de €1.150,00. Prijzen zijn zoals vermeld voor 2 schoonmaaktechnici, wanneer niet enkel de plafonds en muren schoongemaakt moeten worden, maar ook kozijnen, vensterbanken, deuren, kastjes etc. raden wij altijd aan 1 persoon extra in te zetten.

Duivenpoep: De kosten voor het schoonmaken en ontsmetten van ruimtes bevuild met duivenpoep beginnen vanaf €425,00 voor een team van 2 schoonmaaktechnici, en liggen voor een gehele werkdag gemiddeld rond de €1.400,00. Voor zeer moeilijk begaanbare ruimtes en gevaarlijke situaties liggen de kosten voor een gehele werkdag rond de €2.100,00.

Hoarding: De kosten voor het leegruimen van hoarder woningen liggen voor een volledige werkdag van 8 uur met 2 schoonmaaktechnici tussen de €1.400,00 en €1.950,00. Bij zeer extreem vervuilde woningen, denk aan flinke hoeveelheden bloed, urine, ontlasting, uitwerpselen etc. liggen de kosten voor een volle werkdag rond de €4.500,00. Prijzen zijn exclusief kosten voor het plaatsen en afvoeren van afvalcontainers.

Wietplantages: Voor het ontruimen en schoonmaken van wietplantages brengen wij €1.200,00 in rekening voor een volledige werkdag van 8 uur met 2 schoonmaaktechnici. Hier komen nog additionele kosten bovenop per opdracht, afhankelijk van de specifieke omstandigheden, denk aan kosten voor bijv. veiligheidszuigers, afzuigingsapparatuur, en afvalcontainers.

Dieptereiniging: Prijzen voor speciale schoonmaakverzoeken, zoals het dieptereinigen van extreem vervuilde badkamers, keukens, opslagplekken etc. beginnen vanaf €675,00 en kunnen voor een volledige werkdag van 8 uur met 2 schoonmaaktechnici oplopen tot rond de €1.400,00 afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden.

Ontgeuren: Voor het ontgeuren van ruimtes / oppervlakken werken wij met opdrachten, die afhankelijk zijn van de complexiteit en m2 van de ruimte.

  • Ontgeuren 10m2 vanaf €350,00
  • Ontgeuren extra 10m2 vanaf €300,00
  • Geurverwijdering vanaf €450,00
  • Geurverwijdering complex vanaf  €950,00
  • Extreme geurverwijdering vanaf €1500,00 (per te ontgeuren verdieping)
De kans op volledig geurvrij maken van ruimtes, schalen wij altijd op tussen de 50% & 100%.                                                                                                                Er bestaat door diverse factoren, denk hierbij aan dat er door iemand anders al geprobeerd is om dit op te lossen een kans, dat wij het ook niet meer kunnen garanderen.
In bepaalde gevallen, zullen wij dan zelfs niet overgaan tot het aanvaarden van de opdracht.

Werktijden, Voorrijkosten en Betalingen

*Alle genoemde tarieven zijn berekend op reguliere werktijden van Ma t/m Vr van 08:00 tot 18:00 uur.  Weekenden en feestdagen zullen er toeslagen van toepassing zijn op zowel de arbeid- als de vervoer/ transportkosten.

* Voor onze specialisten van rekenen wij een reistijd vergoeding van € 38,50,- per manuur. (heen en terug) excl. Btw.

*Betalen op rekening is voor particuliere klanten niet mogelijk.                                Deze zullen, tenzij anders is afgesproken, de betaling vooraf of direct op locatie moeten voldoen (Pin, Tikkie of “Contant +2% toeslag”.

Voor zakelijke klanten en bedrijven is er deze mogelijkheid wel indien deze aan enkele strenge voorwaarden voldoen.

Overige vragen

Heeft u nog aanvullende vragen of mocht er toch iets niet geheel duidelijk zijn over onze werkwijze en/of tarieven.                                                                                    Heeft u een verzoek wat u niet exact heeft kunnen vinden. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, mail info@bt-c.nl of bel vanaf NL: +31117220010 Vanaf BE: +3278482977 

Heb je vragen?
wij staan voor je klaar!