Ontruiming & Specialistische reiniging

DUIVENPOEP VERWIJDEREN

Duivenpoep is erg vervelend en vaak lastig weg te krijgen. Het is een doorn in het oog en het ruikt ook niet heel lekker. Je wilt er snel vanaf, maar hoe kun je dat het beste doen? De verleiding is natuurlijk groot om gewoon een spons, tuinslang of hogedrukreiniger te pakken en te gaan boenen. Is dit wel zo verstandig? NEE!

Nicotineaanslag en Rooklucht verwijderen

Nicotineaanslag en  rookaanslag is een zeer hardnekkig probleem wat zich enorm lastig laat verwijderen zonder de juiste aanpak en middelen. De Rooklucht is overal ingetrokken en verspreid een penetrante vieze rookgeur en vormt tevens ook een gevaar voor de gezondheid.

wietplantage-ontruiming-schoonmaken

Wietplantage ontruimen en schoonmaken

Een wietplantage ontruimen en schoonmaken moet u overlaten professionals. Wij raden ten zeerste af om een wietplantage ontruimen en schoonmaken zelf te willen doen.

Extreem vervuild woningen schoonmaken doe je niet zomaar!

Het is practisch een onmogelijke en onverantwoorde opgave om een sterk vervuilde woning zelf te reinigen. 

ons-verhaal-i

Verzamelwoede Of Hoarding

Ooit gehoord van ‘hoarding?’ In Nederland noemen we dit ook wel ‘verzamelwoede.’ Veel mensen hebben soms ook moeite om een paar oude boeken weg te gooien, maar mensen met verzamelwoede hebben dit in extreme tot wel zeer extreme mate. Deze verzameldrift gaat vaak gepaard met veel troep en viezigheid in huis. Mensen met verzamelwoede hebben zelf vaak niet eens in de gaten dat hun gedrag problematisch is. 

Ontgeuren en Neutraliseren van een biologisch besmette locatie

Het verwijderen van zeer onaangename geuren is vaak een hele moeilijke kwestie. Geuren zijn organische gassen die worden opgemerkt door ons reukvermogen. Enkele voorbeelden van typerende of doordringende geuren waarvoor wij ingeschakeld kunnen worden zijn bijvoorbeeld: kattenurinelijklucht en rooklucht.

 

Waterschade snel laten herstellen

Waterschade herstel kunt u het beste zo snel mogelijk laten uitvoeren door professionals. Een goed uitgevoerde waterschade / schoonmaak is van essentieel belang. Als waterschade niet of niet goed aangepakt wordt, trekt het vocht in alle bedenkbare oppervlaktes.

Desinfecteren

Gezondheidsrisico’s van bacteriën, virussen en infectieziekten kunnen als zeer ernstig worden beschreven. Vaak zijn deze ziekteverwekkers onzichtbaar, waardoor opruimen door onervaren mensen, zeer afgeraden wordt.

Heb je vragen?
wij staan voor je klaar!